دستور العمل ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع کارشناسی شاهد و ایثارگر سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۲۶۴۰۹ اخبار امور شاهد وایثارگر

دستورالعمل ثبت ­نام پذیرفته­ شدگان جدیدالورود شاهد و ایثارگر

با سهمیه 25% به بالا در سال تحصیلی 1404-1403 مقطع کارشناسی در تمامی دوره ها

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به کلیه پذیرفته­ شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1404-1403 به اطلاع می­ رساند، ثبت نام و تشکیل پرونده ایثارگری جهت بهره ­مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، به شرح ذیل طبق زمان بندی اعلام شده انجام می گیرد:

الف) ثبت نام حضوری ( با توجه به استعلام مدارک ایثارگری از مراجع ذیصلاح،  ارائه مدارک به صورت حضوری الزام است.)

زمان ثبت نام از روز شنبه مورخ 1403/08/05   لغایت روز چهارشنبه مورخ 1403/08/09

ب)  مدارک مورد نیاز

1- یک قطعه عکس 4*3

2- تصویر کارت ملی

3-تصویر صفحه اول شناسنامه

4- تصویر کارت ایثارگری جدید پشت و رو    (در صورت داشتن کارت ایثار قدیمی، معرفی نامه ایثارگری لازم است.)

5-تکمیل فرم اطلاعات فردی دانشجو

با مراجعه به سایت دفتر شاهد و ایثارگردانشگاه به نشانی: isar.atu.ac.ir/fa    فرم را پرینت گرفته ، تکمیل نموده و در موقع مراجعه حضوری به کارشناس شاهد و ایثارگر  ارائه نمایید.

کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان روزانه، شبانه موظف می باشند در زمان اعلام شده اقدام به تشکیل پرونده ایثارگری نمایند.

در غیر این صورت، دانشجویان نمی توانند از هیچ گونه تسهیلات آموزشی / رفاهی ایثارگری استفاده نماید.

* شایان ذکر است دانشجویان شاهد و ایثارگر  باید در اداره آموزش دانشکده خود، ثبت نام اولیه را انجام دهند،

و پس از دریافت شماره دانشجویی،   جهت تشکیل پرونده ایثارگری به ستاد شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند.

مدیریت امور شاهد و ایثارگر

( ۵ )