تقدیر رسمی از مدیر برتر امور شاهد و ایثار گر در سطح کشور توسط مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت عتف

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۵۸۱۴ اخبار امور شاهد وایثارگر

جناب آقای دکتر سید‌فردین تقی‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت عتف، با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر معتمدی و سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل وزارت عتف جناب آقای ابراهیم نعیمی در اتاق شورای دانشگاه علامه طباطبائی (ره) از سرکار خانم حبیب ا.. زاده  بعنوان مدیر برتر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور  و همچنین از سرکار خانم بهمنی بعنوان کارشناس برتر ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور  و همچنین از کارکنان امور شاهد وایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی به جهت اهتمام و عنایت و همکاری بی شائبه در رسیدگی و پیگیری  امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تقدیر نموده است.

( ۱ )