نشست صمیمانه مدیر و کارشناسان امور شاهد وایثارگر با معاون آموزشی و رئیس آموزش و کارشناسان دانشکده ادبیات

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۳۶۶۸ اخبار امور شاهد وایثارگر

این مراسم در دانشکده ادبیات در روز سه شنبه 7 آذرماه 1402  با حضور جناب آقای دکتر حبیبی رئیس دانشکده ادبیات و  جناب آقای دکتر سلیمی معاون آموزشی دانشکده ادبیات و رئیس محترم اداره آموزش سرکار خانم نیک پور و کارشناسان محترم آموزش آن دانشکده و سرکار خانم حبیب ا...زاده رئیس امور شاهد و ایثارگر دانشگاه و با هدف بررسی مسائل و مشکلات تحصیلی و تسهیل امور آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشکده برگزار گردید و حاضرین در خصوص آیین نامه ها و مشکلات و  ارائه راهکارها به تبادل نظر و پرداختندو همچنین خلاصه آیین نامه شاهد و ایثارگر در قالب یک بورشور و آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ادبیات ارائه گردید.