دستور العمل ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع ارشد شاهد و ایثارگر سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۳ کد : ۲۲۷۱۷ اخبار امور شاهد وایثارگر

دستورالعمل ثبت ­نام پذیرفته­ شدگان جدیدالورود شاهد و ایثارگر

با سهمیه 25% به بالا در سال تحصیلی 1403-1402 مقطع ارشد در تمامی دوره ها

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به کلیه پذیرفته­ شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1403-1402 به اطلاع می­ رساند، ثبت نام و تشکیل پرونده ایثارگری جهت بهره ­مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، به شرح ذیل طبق زمان بندی اعلام شده انجام می گیرد:

الف) ثبت نام حضوری ( با توجه به استعلام مدارک ایثارگری از مراجع ذیصلاح،  ارائه مدارک به صورت حضوری الزام است.)

زمان ثبت نام از روز شنبه مورخ 1402/07/01   لغایت روز چهارشنبه مورخ 1402/07/05

ب)  مدارک مورد نیاز

1- یک قطعه عکس 4*3

2-اصل و تصویر کارت ملی

3-اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه

4-اصل و تصویر کارت ایثارگری جدید پشت و رو

(در صورت داشتن کارت ایثار قدیمی، معرفی نامه ایثارگری لازم است.)

5-تکمیل فرم اطلاعات فردی دانشجو

با مراجعه به سایت دفتر شاهد و ایثارگردانشگاه به نشانی: isar.atu.ac.ir/fa    فرم را پرینت گرفته ، تکمیل نموده و                        در موقع مراجعه حضوری به کارشناس شاهد وایثارگر  ارائه نمایید.

کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان روزانه، شبانه و پردیس موظف می باشند در زمان اعلام شده اقدام به تشکیل پرونده ایثارگری نمایند.

در غیر این صورت، دانشجویان نمی توانند از هیچ گونه تسهیلات آموزشی / رفاهی ایثارگری استفاده نماید.

* شایان ذکر است دانشجویان شاهد و ایثارگر  باید در دانشکده خود، ثبت نام اولیه را انجام دهند،

و پس از دریافت شماره دانشجویی، جهت تشکیل پرونده ایثارگری به ستاد شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند.

مدیریت امور شاهد و ایثارگر

( ۳ )